Co se dělo na maškarním...

29.03.2015 11:51

V sobotu 21. března jste měli možnost již pátým rokem navštívit v Tehově maškarní ples. Odpoledne s námi děti prožily příběh Sněhurky a sedmi trpaslíků. A co se dělo, když si Sněhurka kousla do jablíčka a usnula? To vědí všechny děti, které tam byly. Trpaslíkům poradily a prince přivedly. Všechny tyto známé pohádkové postavy provedly děti odpolednem plným písniček, zábavy a soutěží. Vysoká účast dětských masek zaručila opravdu přehled těch nekrásnějších kostýmů. Vedly jistě princezny, ale potkali jste i víly, námořníky, čarodějnice, piráty, zvířátka, policisty  a další a další. Bylo by těžké vybrat ty nejlepší z nich, proto diplom za krásnou masku obdrželi všichni. Děti měly radost nejen z odměn za soutěže nebo z tomboly, ale i z fotografie na památku, kterou si každé z nich odnášelo.

Večer již patřil sál dospělákům. I přesto, že letošní ročník byla o něco nižší návštěvnost, než v minulých letech většina z nich nepodcenila přípravu kostýmů. Stejně jako odpoledne, tak i večer sál zaplnilo mnoho pohádkových, filmových i jiných postav. O půlnoci došlo, jako vždy, na vyhlášení tří vybraných masek, které byly odměněny. Veselá zábava vydržela do časných ranních hodin.

Děkujeme moc všem, kteří svou účastí náš spolek podpořili. Ještě bychom rádi poděkovali všem, kteří se na přípravách i průběhu obou plesů podíleli. Další velké díky patří manželům Šubovým za balónkovou výzdobu sálu, panu Jiřímu Dobšovičovi za ozvučení a moderování na dětském plese, kapele Atlantik za hudbu na večerním a panu Michalu Kacetlovi  za tisk plakátů. Těšíme se na Vás opět na našich dalších akcích. Fotografie z obou plesů naleznete již brzy zde ve fotogalerii.